Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aljzatkiegyenlítés a Baumit közreműködésével

Aljzatkiegyenlítés a Baumit közreműködésével

Többen jelezték partner cégektől, hogy az aljzatkiegyenlítés valamiért nem az erősségük, vagy valamit nem igazán jól csinálnak. Márpedig bármilyen épületről van szó, a tökéletes aljzat kialakítása nélkülözhetetlen!

 Nagyon lényeges esztétikai szempontból is, de a legfontosabb, hogy utána a burkolat, amit szeretnénk lerakni, az milyen minőségű lesz, hogyha az aljzatkiegyenlítés sem tökéletes?!

Ebből kiindulva mi úgy gondoltuk, hogy a legtöbb, amit tehetünk, hogy rendezünk egy Workshop-ot az aljzatkiegyenlítésről másszóval padloponozásról  smiley

 

Sokan eljöttek, hogy választ kaphassanak a kérdéseikre, amik esetleg felmerültek a munkafolyamatok alatt, és ne csak telefonon keresztül kapjanak segítséget, támogatást, hanem itt gyakorlatban is azonnal ki tudják magukat próbálni, és kiküszöbölni a felvetett "problémákat", amik mint kiderültek, nem is voltak problémák  wink

A egyik legfontosabb, amit megtanultunk ezalatt az ingyenes Workshop alatt, hogy ami a zsákokra rá van írva használati utasítás, BE KELL TARTANI! 

Így nem lesz probléma a továbbiakban! 

Természetesen mindemellett rengeteg új innovációval, jó kedvvel, és egy szuper csapattal lehetett együtt egy délután erejéig, aki részt vett az eseményen.

 

Lesz legközelebb, úgyhogy ha erre valamiért nem sikerült eljönni, akkor a következőre várunk Téged is sok szeretettel!

Akik eljöttek, azoknak pedig köszönjük a részvételt heart

Tartalomhoz tartozó címkék: Workshop