Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiváló minőségű garázskapuk -30% Kedvezménnyel

Kiváló minőségű garázskapuk -30% Kedvezménnyel

Klímasemleges kapuk Európa vezető gyártójától!

Ne hagyja ki TAVASZI AKCIÓNKAT!

Hörmann garázskapuk | Minőségi garázskapuk a piacvezetőtől 

Ha a Hörmann garázskapu mellett dönt, akkor Ön az évtizedek során kifejlesztett minőség mellett dönt.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel.

A Hörmann garázskapuk a kiváló minőségű alapanyagokból, precíz megmunkálással készülnek, kényelmet és biztos működést nyújtanak, esztétikus megjelenésével elkápráztatják vendégeit.

Valós működtetést utánzó, hosszú távú tesztek szolgálják a bevált szériatermékek Hörmann minőségét. Ezen okból, illetve a kiváló műszaki megoldásoknak, valamint a kompromisszum nélküli minőségbiztonságnak köszönhetően a Hörmann 10 év jótállást ad minden szekcionált kapura és 5 évet a Hörmann meghajtásokra.

Az összes kapu- és meghajtáskomponenst a Hörmann saját maga fejleszti és gyártja, így e termékek száz százalékosan egymásra vannak hangolva, biztonságosságukat független, elismert intézetek vizsgálják és tanúsítják.

Hörmann szekcionált garázskapu - „X” KFT - Szombathely

 Szekcionált kapuk : A szekcionált garázskapu legfőbb jellemzője az ezer apró részlet, melynek előnyeit Ön naponta élvezheti: kényelmesebb behajtás, több hely marad mind a garázsban, mind a garázs előtt

A garázskapu függőlegesen nyílik és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkedik el. E konstrukciós elvnek köszönhetően a garázskapu maximális helyet biztosít a garázsban és a garázs előtti parkoláshoz.

A garázsnyílás alakja nem játszik szerepet. Mindegy, hogy a nyílás derékszögű, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves-e. A Hörmann garázskapu mindenhova beépíthető.

Oldalra futó szekcionált kapu – Teljes áthajtómagasság akár részleges  nyitásnál is

Oldalra futó szekcionált kapu - Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan.

Dupla futógörgők: A 42 mm vastag, PU-kihabosított paneleket felül a stabil, dupla futógörgők, alul a lekerekített aljzatsín biztonságosan és precízen megvezeti. A mindkét végén nyitott szerkezet révén az aljzati sín egyszerűen tisztán tartható.

Ujjbecsípés elleni védelem kívül-belül:

A lamella átmeneteknél a lamellák és a zsanérok optimálisan összehangolt alakja megakadályozza a véletlenszerű ujjbecsípődést.

Dupla lekapcsoló automatika:

A megbízható lekapcsoló automatika mind a kapu nyitása, mind annak zárása során hatékony. A nyílásba és a fali megvezetésbe kerülő váratlan akadály esetén azonnal leállítja a kaput. Így védi a személyeket a sérülésektől, a járműveket és tárgyakat a károsodásoktól.

Takarékos megoldás: RollMatic garázs-redőnykapuk | Hormann.hu

RollMatic garázs-redőnykapu 

A Hörmann RollMatic garázskapuja esetén valóban több hely marad a garázs előtt és a garázsban. Parkolhat közvetlenül a kapu elé, ráadásul a födém is szabadon marad a garázsban. A RollMatic kapuprofil csúcsminőségű, korróziómentes alumíniumból készül, és szériában egy modern Hörmann meghajtással van felszerelve.

A meghajtás a könnyű karbantartás érdekében a konzolon kívülre van felszerelve. A RollMatic-kapu indulása és megállása különösen lágy és csendes, ez óvja a kaput. Belső nyomógomb és garázs-megvilágítás már a vezérlésházba van integrálva.

Meggyőző technika:

A bevált húzórugós technika segíti a meghajtást a kapu minden nyitása és zárása során. Így az óvja a meghajtás mechanikáját. Szükségnyitás esetére a kapu könnyedén, kézzel működtethető. Ehhez még egy kézi kurbli sem szükséges. Kiegészítésként dupla kötélvezetés biztosítja a kaput a lezuhanás ellen.

A speciális profilelrendezés a kaputengelyen biztonságos, betörés gátló reteszelést garantál. E mechanikának köszönhetően a kapulapot gyakorlatilag nem lehet feltolni

Billenőkapuk

Berry-billenőkapuk - Minden érv az eredeti billenő kapu mellett szól: minőség és biztonság, esztétikum és kényelem, tökéletes műszaki megoldások. A Hörmann billenő kapu az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb billenő kapujává.A sokféle motívumból bizonyára Ön is ki tudja választani az igényeinek leginkább megfelelő garázskaput.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Garázskapu