Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünk 2002. óta családi vállalkozásként működik, jogelődje a Werner Művek Ép-Gép Bt. 1997-ben alakult. Immáron több évtizedes tapasztalattal vagyunk jelen az építőiparban, mint generálkivitelező cég. A Werner-Épker Barkácsbolt és Építőanyagkereskedésés egy külön ágazatként a Werner Művek Ép-Gép Kft. keretein belül 2020. júniusában nyitotta meg kapuit.

Boltunk termékköreit az építőiparban szerzett tapasztaltaink alapján próbáltuk meg összeállítani. Célkitűzéseink között szerepelt, hogy minél szélesebb körű palettát alakítsunk ki kedves Ügyfeleinknek részére és megpróbáljuk minél nagyobb hányadát lefedni az építkezések során felmerülő építő- és segédanyagoknak. Mely által időt és költségeket szeretnénk megtakarítani vásárlóink számára, a ,,Minden szükségest egy helyen" alapelv alapján.  Rendkívül fontos szempontnak tartjuk a minőséget és a kedvező árfekvést is, ezáltal csak és kizárólag olyan beszállító Partnereket kerestünk, akiknek a forgalmazott termékei ezeknek a szempontoknak maradéktalanul eleget tesznek.

Kivitelező cégként ügyfél oldalról is rengeteg tapasztalatot szereztünk az évek során, megtapasztaltuk a különféle hiányosságokat és sokszor a nem éppen vevőbarát kiszolgálást is. Mindezekből tanulva Cégünk egy új alapokra helyezett, professzionális, gyors és szakértő kiszolgálásra épülő szolgáltatást szeretne nyújtani minden lakossági és üzleti Ügyfelünk részére, ahol midenre megpróbálunk megoldást találni és nem jelent problémát, ha valami kérdés merülne fel, Mi ugyanis megpróbálunk készséggel válaszolni a legrövidebb időn belül!