Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden ami Árnyékolástechnika Nálunk megtalálja

2023. 02. 23. 16:04:08
Minden ami Árnyékolástechnika Nálunk megtalálja

Szeretné lecserélni régi Szúnyoghálóját vagy Redőnyeit? Esetleg még nincs is?

Akkor keressen fel minket mert Most Kedvezményes áron segítünk a kiválasztástól a kivitelezésig!

A redőny az egyik legismertebb segítség, mely gyorsan és egyszerűen tud segíteni az árnyékolásban. Annyira korszerű és modern kialakításai vannak ma már, hogy nem csak a sötétítésben de

- Hangszigetelésben

- Hőszigetelésben

- Vagyonvédelemben 

is a segítségünkre lesz, miközben emeli otthonunk szépséget és nem utolsó sorban ingatlanunk értékét is.

Új típusú műanyag redőny: A minőségi különbség | Atenad.hu

 

Beépítés módja szerint megkülönböztetünk:

  1. Külső tokos redőnyöket
  2. Vakolható tokos redőnyöket

 

Alapanyag szerint lehetnek:

  1. Műanyag redőny
  2. Alumínium redőny

Mozgathatóságuk szerint előfordul:

  1. Gurtnis redőny
  2. Motorizált redőny

Nemcsak okosórák és okostelefonok jelentek meg a mindennapjainkban hanem már itt vannak velünk az OKOS REDŐNYÖK is

Ma már egészen hétköznapi tehát okosredőnyről beszélni, ami a hivatalos definíció szerint egy különböző érzékelőkkel kiegészített motorizált árnyékoló, mely nemcsak önmagában képes az automatizált működésre, hanem akár más intelligens rendszerekkel együttműködve is.

z okosredőny lényege tehát az automatizálásban keresendő, ezáltal különféle fény- vagy szélérzékelő szenzorokkal, hovatovább időzítőkkel az árnyékoló működését bizonyos eseményekhez köthetjük. Beállíthatjuk például, hogy vihar vagy nagy szél esetén a redőnyök lezárjanak és védjék nyílászáróinkat, de akár azt is, hogy ébredéskor automatikusan beengedjék otthonunkba az első napsugarakat. Természetesen a beprogramozott tulajdonságokat bármikor felülírhatjuk manuálisan, hovatovább egy okostelefon vagy egy számítógép segítségével távolról is működtethetjük majd árnyékolóinkat.

A rendszernek számtalan előnye ismert, ezáltal az automatikusan működő redőnyök egy hosszabb utazás alkalmával például azt a hatást kelthetik, hogy otthon tartózkodik valaki – ezzel elriasztva a betörőket –, miközben lakásunk többi intelligens szisztémájához kapcsolva akár rengeteget spórolhatunk is vele. A világítással kalibrálva például nem kell feleslegesen égniük a lámpáknak, ha kintről elegendő fény ereszthető be, de az okostermosztáttal is hatékony párosításra képesek. Amennyiben például kellemes napsugarak érik az érzékelőket, a redőny automatikusan átengedi őket, hogy hozzásegítsenek a belső helyiségek felmelegítéséhez, ezáltal a fűtés magától kikapcsol vagy takarékon működik addig, amíg a Nap segítséget nyújt a munkájában. Mindez természetesen csak néhány példa a sok közül, az okosredőnyök ugyanis számos egyéb kényelmi és takarékos lehetőséget biztosíthatnak a családok számára.

Redőnyvezérlés okosan - PC World

 

Az előbb felsoroltak közül nálunk megtalálja az Ön számára legszimpatikusabbat.

Ha esetleg bajban lenne, hogy mégis melyik amelyik az Ön otthonában a legjobban mutatna vagy a leghatékonyabb lenne, akkor emiatt se aggódjon mert MINDENBEN a segítségére leszünk!

 

Hívjon minket a 06/70 904 04 33-as telefonszámon és rendelkezésére állunk ha kérdése lenne vagy árajánlatra lenne szüksége!

Tegyük együtt Szebbé otthonát!

Okos, automatizált redőny - kiváló minőség - Redőnyvilág

Tartalomhoz tartozó címkék: Árnyékolástechnika